Your private label coffee

Create your own coffee brand


Wat is Private Label Coffee?


biga2

U stelt uw eigen unieke koffie samen, u personaliseert het onder uw naam, logo of label en werkt het geheel af met bijhorende kopjes, schotels, suiker, melk, enz.… eventueel ook gepersonaliseerd.

Uw eigen verpakking en koffieblend is een reclamebord en originele manier om uw cliënteel verrassend te benaderen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen voor een Horecazaak of bedrijf om een eigen private label koffie te hebben?


Private label koffie maakt voor uw bedrijf het verschil in die zin dat de concurrentie hetzelfde product niet kan verkopen. Private label koffie is hierdoor onderscheidend en een statement over de kwaliteit van de koffie en de integriteit van uw zaak.

Er is geen twijfel dat nationale merken de totale koffiemarkt domineren. Maar met een goed uitgewerkt private label concept kan uw zaak ook de koffiemarkt domineren. In feite, kan een private label koffie evolueren tot een standaardreferentie die gebruikt wordt om andere koffie’s te evalueren.

Stap

01

Kies uw naam

Personaliseer de koffie onder uw eigen naam, logo of label.

Stap

02

Kies uw koffie

Je stelt uw eigen unieke koffie samen.

Stap

03

Kies uw verpakking

Uw eigen verpakking en koffieblend is een reclamebord en originele manier om uw cliënteel verrassend te benaderen.

Stap

04

Kies uw bijproducten

Werk het geheel af met gepersonaliseerde kopjes, schotels, suiker, melk, enz…

Een belofte aan de klant


Door het aanbieden van een private label koffie, breidt uw bedrijf de belofte van een dienst aan de klant uit. Jij wordt de bron van de kwaliteit van het product. Immers, uw naam staat op de verpakking, en niemand wil worden erkend voor slechte kwaliteit.

Wanneer we over de kwaliteit van de koffie spreken, dan gaat het vooral over de smaak en de versheid. Dit is niet iets dat wordt meegegeven op de verpakking alleen, hoewel dit zeer belangrijk is. Een regelmatige koffiedrinker proeft het verschil tussen een koffie die vers is en één die dat niet is en tussen een hogere en lagere kwaliteitskoffie.

Aangezien dat “ private label Coffee” uw bedrijf meer controle geeft over deze versheid en de kwaliteit van de koffie, blijkt aldus dat private label koffie een belangrijk voordeel is.

De private label eigenaar kan zeggen met vertrouwen dat de koffie die hij verkoopt is geroosterd binnen een bepaalde periode, en dat de koffie van de grote merken in veel gevallen maanden in het magazijn heeft staan wachten.

Dit is een grote reden waarom veel horecazaken en bedrijven private label koffie gebruiken.  Het is een sterk verkoopargument.

What goes best with a cup of coffee?
Another cup.

Kostenvoordelen


Er zijn ook kostenvoordelen. Door het afsluiten van een contract met afnames van bepaalde hoeveelheden koffie binnen een bepaalde periode beschermt u uzelf tegen prijsfluctuaties die bepaald worden door de grote koffiemerken.

Dit betekent echter niet dat u als private label klant niet wordt beïnvloed door prijsschommelingen. Toch wel… De meeste contracten echter blijven stabiel omdat we als brander ons kunnen focussen op bepaalde hoeveelheden beschreven in het contract. De hoeveelheid staat dan als het ware gereserveerd voor u.

Uw klanten zullen bereid zijn om een betere prijs te betalen voor hun private label koffie aangezien dit staat voor de hoogste kwaliteit, bediening en service.
Private label coffee creëert kansen voor elk bedrijf!

Eigen koffiemerk

Referenties


noorddijk2
koe2
biga
burger2

Uw eigen koffielabel


Kies uw naam

Op basis van dit formulier gaan wij verder in op uw aanvraag van een voor u op maat gemaakt koffieconcept. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte en wij nemen zo vlug mogelijk contact op met u.

Kies uw segment

Het segment waarvoor u een koffieconcept is heel belangrijk. Kies hieronder het segment waarvoor u een koffieconcept zoekt.

Kies uw koffie

De keuze voor de koffie is belangrijk voor uw koffieconcept. Kies hieronder welke koffie u wenst of kies voor een eigen blend. Dan gaan we samen op zoek naar uw eigen koffiesmaak.

Vul uw gegevens in

Vul hieronder uw gegevens in om de eerste stap te zetten naar uw eigen koffieconcept.

  • Kies uw naam
  • Kies uw segment
  • Kies uw koffie
  • Verstuur uw aanvraag

Kies uw naam of label

Kies de naam van uw koffie

Kies uw segment

Kies uw segment

Kies uw soort koffie

Koffiekeuzes

Gegevens

Bedrijfsnaam

Aanhef

Naam

Adres

Postcode

Stad

Telefoon / GSM

E-mail

Opmerkingen

Contacteer ons voor meer informatie